تحولات منطقه

رئیس جمهور کشورمان با اشاره به پیامدهای جنگ تأکید کرد: در این جنگ هیچ‌کس منفعت نخواهد برد؛ نه به نفع ماست، نه منطقه و نه دنیا؛ اما در عین حال این‌گونه نیست که دشمن بتواند با دعوا، ایران را وادار به تسلیم کند.

پزشکیان: جنگ به‌نفع هیچ‌کس نیست؛ اما ایران را هم نمی‌توان با تهدید وادار به تسلیم کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، مسعود پزشکیان در نشست هیئت دولت با اشاره به دغدغه‌های اقتصادی و ضرورت مدیریت منابع کشور اظهار کرد: دغدغه من این است که نگذارم مشکلی پیدا کنیم؛ بنابراین یارانه هر کسی را که باید قطع کنم، قطع می‌کنم، چراکه پولی ندارم.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به وضعیت افرادی که بیش از دیگران تحت فشار قرار دارند، گفت: اگر شرایط به‌گونه‌ای است که عده‌ای در حال له شدن هستند، نباید اجازه داد این وضعیت ادامه پیدا کند.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد اختلاف در داخل کشور اظهار کرد: امروز دشمن در تلاش است که در داخل اختلاف افکنی کند.

پزشکیان با بیان اینکه دشمن تهدید کرده و دولت نیز برای حل مشکلات از طریق گفت‌وگو تلاش می‌کند، افزود: رهبر انقلاب نیز اختیارات را مجدداً افزایش دادند تا بتوان درباره موضوعاتی که پیش‌تر نظر ایشان بر گفت‌وگو نکردن درباره آنها بود، مذاکره کرد.

وی با اشاره به پیامدهای جنگ تأکید کرد: در این جنگ هیچ‌کس منفعت نخواهد برد؛ نه به نفع ماست، نه منطقه و نه دنیا؛ اما در عین حال این‌گونه نیست که دشمن بتواند با دعوا، ایران را وادار به تسلیم کند.

پزشکیان حل دغدغه‌ها و نگرانی‌های مردم را ضروری دانست و تصریح کرد: باید تا جایی که از دستمان برمی‌آید، برای برطرف کردن دغدغه‌ها و نگرانی‌های مردم تلاش کنیم.

خبر درحال تکمیل شدن است...

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha